Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@04:40:08 GMT

ترب کوهی را چگونه پرورش دهیم

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۸۲۸۴۶

ترب کوهی را چگونه پرورش دهیم

 

از آفات مهم ترب کوهی لارو پروانه است که می‌بایست در موقع بذر پاشی، خاک را با محلول دیازینون ضدعفونی کرد. در هر صورت هر نوع سم پاشی قبل از تشکیل غده می‌بایست انجام گیرد.

 حداکثر دمایی که ترب کوهی تحمل می‌کند ۳۵ درجه سانتی گراد می‌باشد. ولی در این دما غده‌ها پوک می‌شوند و بهترین دمای برای آن ۲۰درجه سانتی گراد می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نام ترب کوهی

نام لاتین HHORSEADISH
نام علمی ARMORIACA RUSTICANA
تیره CRUCIFERAE
زمان کاشت بهار و اوایل تابستان
مقدار بذر مصرفی ۱۵ کیلوگرم در هکتار
منشا

منشا ترب کوهی خاورمیانه می‌باشد. خوردن آن باعث دفع سموم کلیه و کبد می‌شود.

نیاز‌های اکولوژیکی

خاک:

احتیاج به خاک سبک و قوی دارد.

دما:

حداکثر دمایی که ترب کوهی تحمل می‌کند ۳۵ درجه سانتی گراد می‌باشد. ولی در این دما غده‌ها پوک می‌شوند و بهترین دمای برای آن ۲۰درجه سانتی گراد می‌باشد.

آبیاری:

هر چند روز یک مرتبه به آبیاری نیاز دارد و نباید زمین کشت گیاه کاملا خشک شود.

کود:

بایستی قبل از کاشت در پاییز همراه با شخم پاییزی میزان ۲۵ تا ۳۰تن در هکتار به زمین کود حیوانی پوسیده اضافه کرد. برای عملکرد بهتر قبل از کاشت میزان ۴۰ تا ۶۰ کیلوگرم در هکتار کود ازته، ۱۰۰ تا ۷۰ کیلوگرم در هکتار کود فسفر و ۱۰۰ تا ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار کود پتاسه به خاک اضافه می‌کنند.

روش کاشت:

فاصله ردیف‌های ترب کوهی را از هم ۲۵ تا ۳۰ سانتی متر و فواصل بوته‌ها ۱۰ الی ۱۵ سانتی متر در نظر می‌گیرند. بذر‌ها را به عمق ۵/۰ تا ۱ سانتی متر می‌کارند.

کشت ترب کوهی در سطح وسیع به صورت جوی پشته‌ای صورت می‌گیرد. بدین صورت که فاصله پشته‌ها از یکدیگر ۳۰-۲۵ سانتی متر در نظر می‌گیرند؛ و بذر‌ها را به عمق ۱-۵/۰ سانتی متر می‌کارند.

آفات:

از آفات مهم ترب کوهی لارو پروانه است که می‌بایست در موقع بذر پاشی، خاک را با محلول دیازینون ضدعفونی کرد. در هر صورت هر نوع سم پاشی قبل از تشکیل غده می‌بایست انجام گیرد.

منبع: کشتزار

منبع: پارسینه

کلیدواژه: گل و گیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۸۲۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت به دنیای صدا

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرگز سیستان وبلوچستان، مدیر بیمارستان الزهرای زاهدان دراین خصوص گفت:نیرو‌های متخصص و کادردرمان در مرکز فوق تخصصی کاشت حلزون زاهدان حس شنوایی رو به کودکان ناشنواهدیه می‌دهندوحالا این کودکان ناشنواحالا باکاشت حلزون شنوایی دنیای جدیدی از اصوات وارتباطات رو تجربه میکنند.
خورسندی افزود:باراه اندازی مرکز کاشت حلزون شنوایی در این بیمارستان از سال ۹۸تاکنون ۱۰۷کودک ناشنپا، شنوایی خود را بدست آورده اند.
وی درادامه گفت:مناسب‌ترین سن برای شروع فرآیند کاشت حلزون برای کودکان ناشنوا قبل از سه تا پنج سالگیست.
گفتنیست در حال حاضر ۸۰۰ کودک ناشنوای دیگر دراستان شناسایی شده که ۳۰۰نفر انان در نوبت کاشت حلزون در دراین مرکزقرار دارند.

دیگر خبرها

  • فرونشست در اصفهان و خوزستان به بیش از ۷تا۱۰ سانتی متر رسید
  • ببینید | ناخن طلا برای کاشت برای خانم‌های پولدار!
  • بازگشت به دنیای صدا
  • برهم خوردن معادلات دشمنان پس از عملیات وعده صادق
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • کرفس کوهی، دارویی نهفته در دل طبیعت؛ گنجی که به تاراج می‌رود
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • اولویت اصلی دولت آموزش و پرورش است
  • ۹۷ درصد مردم چهارمحال و بختیاری با سواد هستند
  • ورود سامانه ناپایدار جوی به استان اردبیل از روز جمعه